perjantai 25. marraskuuta 2011

Pressablogi: Lipposen luuranko

Aihe ei välttämättä enää ole ajankohtainen, mutta haluaisin vielä lisätä pari sanaa Lipposen kaappiluurangon haudalle. Palataan siis ajassa vähän taaksepäin.
 
Shokkiuutinen! Lipponen on lyönyt opettajaa! Suomen kansa seisoo pupillit shokista laajentuneena. Suu auki. Lipponen onkin aivan hirveä ihminen! Kuka voi tehdä niin ja vieläpä toimia eduskunnassa?!
 
Ensinnäkin kiitän taas Aamulehden tasoa. Voinkohan minäkin soittaa Aamulehteen kännissä ja sanoa, että yläasteella harrastin seksiä Tarja Halosen kanssa ilman ehkäisyä ja seurata, miten päivän päästä kansan lahjetta pitkin alkaa valua kusivana? En ala ottamaan selvää.
 
Toiseksi haluaisin kovasti kysyä kansalta: häh? Joskus Elviksen aikana joku teini ärisi epäoikeudenmukaiselle opettajalle. Lainatakseni Lipposta: ”so what?”. Kaikki haluavat vahvan poliitikon, joka nousee jalustalle ajamaan heikompien (eli tietenkin juuri sinun) oikeuksia. Kun käy ilmi, että teini-iässä Lipponen on niin tehnyt - vaikkakin mahdollisesti 14-vuotiaan tavoin – hänet leimataan ihmishirviöksi. Kansa pelkää, että Lipposella on enemmänkin luurankoja kaapissaan!
 
Älä pelkää rakas Suomen kansa! On hänellä luurankoja! Olen kuullut huhuja, että Lipponen on huutanut äidilleen ja rikkonut hänen asettamia sääntöjään! Olen myös kuullut, että 8-vuotiaana hän epäsuorasti julisti olevansa homo sanomalla ”tytöt on ällöttävii. Niis on tyttöbakteerei”. Mitäs siihen sanotte, rakas kansa?! Haluatteko te väkivaltaisen auktoriteettivihaajahomon presidentiksi?! Ei! Me kaikki haluamme presidentiksemme puolijumalan, joka ottaa koko kansan polvelleen kuuntelemaan hänen yksityiskohtaista autobiografiaansa! Kansalla on oikeus tietää, milloin presidenttiehdokas on oppinut käyttämään pönttöä! Emmehän halua presidentiksi ihmis...puolijumalaa, joka laski alleen ensimmäiset 3 vuotta elämästään.

DK, MJ11

2 kommenttia: